De menubalk word geladen...

De DAF club


 
______De Club___________________________________________________________________________

 

DAF klassiekers De bezoeker van deze site is uiteraard liefhebber van vrachtwagens, doch is bedoeld voor de liefhebbers van oldtimer of klassieke trucks.

Nederland is o.a. op de wereldkaart gekomen door ons Nederlands product, zo zijn in vrijwel alle landen DAF trucks te vinden, begonnen in de jaren 50 tot heden. Als DAF Oldtimer Truck Club (DOTC) zijn wij een stichting met ruim 550 leden in Nederland en enkele in buurlanden, met als doel de geschiedenis van en met DAF in ere te houden door documentatie, foto´s, bezittingen van trucks en onderdelen, maar vooral ook door een verzameling DAF trucks onder de leden.

Enkele keren per jaar worden er evenementen georganiseerd, dat varieert van toerritten, reünies, shows en soms worden wij uitgenodigd bij een herdenking of een opening.
U vindt daar dan vele leden met familie en vooral liefhebbers met hun camera.

Alle modellen en uitvoeringen vindt U in onze club, een greep uit de modellenreeks:
DAF Pony, A-50, Torpedo, A-serie (kikkerdaf), DO-uitvoering, 2600 serie, 2800/3300 serie, NAT neuzen en enkele speciale uitvoeringen. Ook enkele DAF bussen behoren tot de club. Vele trucks zijn in originele staat teruggebracht, maar ook omgebouwd tot bijv. camper of andere uitvoering.
Legervoertuigen zijn binnen onze club niet aanwezig, waarvoor een speciale club met legervoertuigen, met ook andere merken.

De DAF KoppelingDe DAF OTC in opgericht in 1993, en sinds het begin onder voorzitterschap dhr. J. Dassen uit St. Geertruid (L). In bijna 20 jaar tijd uitgegroeid tot ruim 600 leden in alle uithoeken van het land.
De leden worden geïnformeerd met nieuws, verhalen en foto´s, maar ook met advertenties door ons eigen clubblad, de DAF-Koppeling.

De DAF-koppeling verschijnt 4x per jaar,
in A-4 formaat.

 

 

 

Het lidmaatschap bedraagt 30,- euro per jaar, waardoor de leden korting krijgen op het verkrijgen van onderdelen binnen ons eigen onderdelenmagazijn te Heino.

Gedetailleerde informatie kunt U verkrijgen bij de Bestuursleden

 

          © copyright www.daftruck.nl